ESPA Banner ESPA Banner

Κοσμήματα με Διαμάντια

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 1.000,00 €

0 0,00 

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

(function($) { $( '.remove' ).off('click', '.remove').on( 'click', function() { gtag( 'event', 'remove_from_cart', { 'items': [ { 'id': ($(this).data('product_sku')) ? ($(this).data('product_sku')) : ('#' + $(this).data('product_id')), 'quantity': $(this).parent().parent().find( '.qty' ).val() ? $(this).parent().parent().find( '.qty' ).val() : '1', } ] } ); }); })(jQuery);

View Cart Checkout

Expand product search form
Ο λογαριασμός μου

Αλλαγές / Επιστροφές Προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε εντός (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Ισχύν οι παρακάτω εξαιρέσεις:

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση.
  • Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα παραστατικά με τα οποία εστάλη (απόδειξη ή τιμολόγιο).

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ/ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  1. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, γίνεται αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Σε αυτή την περίπτωση αντικαθίσταται το ελαττωματικό προϊόν με νέο και δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.
  2. Σε περίπτωση δικού μας λάθους (λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας), στέλνετε πίσω την παραγγελία και επιστρέφουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
  3. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής:
    • Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω κάρτας, και εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.
    • Στον λογαριασμό σας στο Paypal, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Paypal, και εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.
    • Σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με κατάθεση στην τράπεζα, και εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

• Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS για εσωτερικό και Fedex για εξωτερικό).